Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

«Αμνοί αντί λεόντων»

Από αναγνώστη του blog πήραμε το ακόλουθο email:

Όχι δεν αποτελεί τίτλο κινηματογραφικής ταινίας.
Απλά εκφράζει τη στάση των «πράσινων» Δημάρχων κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του ΕΣΔΑ για το θέμα της Σύμβασης για την κατασκευή της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ. Αφού στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαν σηκώσει το «μπαϊράκι» της αντίστασης στη «Λεόντειο Συμφωνία» όπως την είχαν χαρακτηρίσει, τώρα και χωρίς ουσιαστικές αλλαγές από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας, ψήφισαν ομόφωνα με τους «γαλάζιους» Δημάρχους, μία σύμβαση που υποθηκεύει για 25 χρόνια τα οικονομικά των δημοτών, δίνοντας παράλληλα τεράστια κέρδη στον μεγαλοεργολάβο που θα την κατασκευάσει και θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της.
Να σημειώσουμε ακόμη πως σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο (εκτός από του Δήμου Δοβρά) δεν κουβεντιάστηκε το όλο ζήτημα !Φυσικά όσο και αν πανηγυρίζουν «κάποιοι» η ιστορία έχει πολύ δρόμο ακόμη. Να θυμίσουμε την προσφυγή του ΤΕΕ στο ΣτΕ τον Ιούνιο αλλά και επίσης τη νέα προσφυγή που έκανε κατά της σχετικής απόφασης του Υπουργού Πολιτισμού που χωρίς την εκδίκαση τους το έργο δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Πολίτες βγάλτε τα πολιτικά σας συμπεράσματα για τους τοπικούς μας ηγέτες !

Ενας αναγνώστης

Σχόλιο: Είναι εμφανές ότι δεν υπάρχουν "πράσινοι" και "γαλάζιοι", υπάρχουν συμφέροντα οικονομικά και αυτοί που τα υπηρετούν. Είναι πολλά τα λεφτά ... πατριώτη και υπάρχουν πολλά πολιτικά πρόσωπα που περιμένουν να υποθηκεύσουν το μέλλον του τόπου για να κερδίσουν την επανεκλογή τους(;) Όσο δε αφορά στους "πολίτες" ... που τους είδες αγαπητέ αναγνώστη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: