Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Απάντηση των "Μακεδονικών Εκδόσεων" σε σχόλιό μας για το "μεγάλο φαγοπότι"

Ευαισθητοποιημένος ο (φανταζόμαστε) υπέυθυνος των Μακεδονικών Εκδόσεων, "απάντησε" στο σχόλιό μας για το "μεγάλο φαγοπότι" και τον προβληματατισμό που διατυπώσαμε, σε σχέση με την πιθανή διαπλοκή των συντελεστών του τοπικού Τύπου και των κομμάτων.

Παραθέτουμε την απάντηση:
Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη μας,
Ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Ειδικά όταν γράφει επωνύμως, το αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να απευθύνει την όποια κριτική ή διαφωνία απευθείας στον υπογράφοντα.
Ζήσης Χ. Πατσίκας

Πριν από όλα η έκφραση πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τα ίδια τα συμβατικά τοπικά ΜΜΕ και φυσικά πάντα υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο του συγγραφέα που κατευθύνει την χρήση των λέξεων.
Όμως πολλά στοιχεία οδηγούν τις σκέψεις σε πιθανές τουλάχιστον δοσοληψίες με τις "Αρχές" και αυτό δεν βρίσκεται μόνο από τα δημοσιευμένα, αλλά κυρίως από αυτά που δεν δημοσιεύονται, από αυτά που αποκρύπτονται.
Είναι και αυτή η γυναίκα του Καίσαρα που πρέπει όχι μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.
Θα έχετε τηνευκαιρία, στο μέλλον, να διαβάσετε τι λέγονται στους μαχαλάδες της Βέροιας για διάφορα θέματα (όπως για παράδειγμα την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της εκπαίδευσης με πρωτοπόρο τον Δήμο Βέροιας και άλλα). Ίσως και να είναι οπτικές γωνίες που δεν είχατε (θελημένα ή αθέλητα) τα συμβατικά τοπικά ΜΜΕ να δείτε κάποιο θέμα.
Πάντως σας συγχαίρουμε για την εαισθησία σας και σας ευχαριστούμε για την απάντησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: