Κυριακή, Απριλίου 26, 2009

Η Δήμαρχος της Βέροιας στο forum της Βαρσοβίας

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος θα έχουν επιστρέψει από τη Βαρσοβία. Εκεί συμμετείχαν σε forum που έγινε από την Microsoft, υπό την αιγίδα φυσικά του Δήμου Βαρσοβίας. Σκοπός του forum, σύμφωνα με το site του forum, είναι "to bring together government leaders from around Central & Eastern Europe in an innovative and interactive format".
Μπορεί κάποιος να ενημερωθεί σχετικά στο: http://www.citizenservices-warsaw.eu/(S(iyk3fdmyjaud0k45u3ib23yx))/default.aspx.
Να υποθέσουμε πως οι δυο παράγοντες του Δήμου γνωρίζουν καλά την γλώσσα στην οποία έγιναν οι εργασίες του forum ή να φανταστούμε πως υπήρχαν μεταφραστές για κάθε γλώσσα ή ακόμη να υποθέσουμε πως συνόδευαν τους δυο παράγοντες μεταφραστές. Όλα αυτά σημαίνουν χρήματα. Ποιός χρηματοδότησε αυτή την συμμετοχή; Ποια θα είναι τα κέρδη για την πόλη μας από αυτή την συμμετοχή;
Μήπως όμως ένας από τους δυο παράγοντες ήταν ομιλητής στο forum; Στο πρόγραμμα δεν βρήκαμε άλλο έλληνα ομιλητή εκτός από τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη.
Θα μας ενημερώσουν οι δυο παράγοντες για το τι έμαθαν στο forum;
Μια ερώτηση προς το συμβατικά (και συμβιβασμένα) τοπικά ΜΜΕ, αλλά και προς την αντιπολίτευση στο Δήμο: Ποιος θα ελέγξει για τα χρήματα των πολιτών της Βέροιας που ξοδεύονται; Εντάξει μας ενημέρωσαν για την συμμετοχή, αλλά ποιος θα ψάξει για τα χρήματα που (καλώς ή κακώς) ξοδεύτηκαν για τη συμμετοχή αυτή;

2 σχόλια:

Ανθάργιβος Νικολάου είπε...

Τι σκάλωμα είναι αυτό με τα "συμβατικά ΜΜΕ"; Το γεγονός ότι δεν είδα πουθενά όνομα, μάλλον μου προκαλλεί σκέψεις ότι τα γραφόμενα σε αυτό το blog γράφονται από κάποιον που δεν κατάφερε να "επιβιώσει" στον χώρο των ΜΜΕ.

Γενικά, η εμπάθια είναι ύποπτη και, δυστυχώς, διακρίνω, ανάμεσα στα αρκετά ορθά, πολύ εμπάθια που χάνει, κατά την άποψή μου πάντα, κάθε αξιοπιστία.

Ελπίζω εσείς που είστε πίσω από το log αυτό, να αντιληφθείτε την αξία της επωνυμίας, γιατί καλό το διαδίκτυο και η μάσκες, αλλά είναι πολύ εύκολο να "λιθοβολείς" κρυμμένος πίσω από τη μάσκα του αναμάρτητου.

Όταν βγουν οι μάσκες, όλα θα έχουν την αξία τους...Τώρα, απλά γράφουμε για να ελπίζουμε μπας και ασχολείθεί κανένας "συμβατικός" μαζί μας...

Ανώνυμος είπε...

Η Δήμαρχος απάντησε, αν δεν το διαβάσατε στα τοπικά ΜΜΕ. Τα έξοδα ήταν όλα της Microsoft. Θα το αναρτήσει το σχόλιο αυτό η "άμεμτη" σελίδα σας;